dissabte, 14 de novembre del 2015

V Conferència del PSUC-viu de Terrassa

Aquest Dijous 5 de Novembre, el PSUC viu de Terrassa ha celebrat la seva V Conferència Local.

En aquesta Conferència, l’agrupació ha escollit un nou Comitè Local, amb José María Martínez (sindicalista de 37 anys) com a nou Secretari Polític i Iván Martos (actual coordinador local d’EUiA) com a Responsable d’Organització.

També s’ha aprovat el nou Pla de Treball, on es remarca la importància de potenciar les mobilitzacions socials als barris i recolzar les reivindicacions del teixit social de la ciutat. L’altre objectiu principal que s’ha establert, és generar un espai obert i ample on debatre sobre la política municipal.

El PSUC-viu, referent català del PCE i partit membre d'EUiA, s'ha compromès en aquesta conferència local en treballar per la refundació de l'esquerra, la mobilització social i la unitat popular. Valorant les properes eleccions generals els comunistes terrassencs compartim el discurs i el projecte del candidat a la presidència Alberto Garzón. El PSUC-viu de Terrassa desitja els millors resultats possibles per a Alberto Garzón i per la Unidad Popular - Izquierda Unida el 20D. Es valora que després del 20D serà necessari refundar a Catalunya, aportant els valors de la nostra cultura plural i unitària, l'esquerra de classe, marxista i anticapitalista, feminista, ecologista, del món del treball i el sindicalisme, l'assemblearisme, la democràcia participativa, el republicanisme federal i el catalanisme popular.

PSUC-viu de Terrassa