dimarts, 1 de juliol del 2008

Jove Tu També Pots 2008

Un any més Joves Comunistes tornem a participar amb la nostra parada al Jove Tu També Pots, l'espai alternatiu de la Festa Major de Terrassa, que enguany es farà des del divendres 4 de juliol fins el dilluns 7 de juliol, en el Torrent de les Bruixes (dins del Parc de Vallparadís, molt a prop de l'estació de la Renfe). Us animem a venir!

Aquí teniu el manifest del JTTP'08:

Companys i companyes,
ha passat tot un any des del darrer “Jove tu també pots”, i encara és necessari com deiem al 2007, lluitar contra l’opressió.

A principis de maig va ingressar a presó el nostre amic i company Franki, un jove de Terrassa que durant anys ha lluitat per fer de la seva ciutat un lloc on poder viure dignament. Se l'acusa dels delictes d'ultratges a Espanya, atemptat a l'autoritat, lesions i desordres, pels quals el fiscal va demanar 3 anys i 6 mesos de presó, només pel pressumpte fet de treure la bandera “rojigualda” de l’Ajuntament.

Trobem intolerables aquestes acusacions i volem mostrar el nostre suport i solidaritat amb en Franki i tots els seus amics i companys. Rebutgem aquesta condemna lamentable i injustificada que suposa el seu ingrés a presó, així com la forma com s'ha practicat la seva detenció. És vergonyós que pel simple fet d'intentar despenjar una bandera, del qual el Franki es declara innocent, es pugui privar a un jove de la seva llibertat, quan a més, aquesta representa un règim monàrquic, anacrònic i erigit sobre les bases del franquisme.

No podem tolerar que un tros de roba sigui utilitzat per segrestar a algú durant gairebé 3 anys de la seva vida. Això ens deixa ben clar al servei de qui està la justícia actual, i com l'esperit de la dictadura segueix estant present al cor d'alguns jutges.

Demanem el recolzament de tots i totes a les mobilitzacions que es facin per denunciar aquest crim i exigim el seu alliberament immediat. Volem que en Franki aviat torni a estar entre nosaltres, el volem veure de nou alegre, combatiu i lliure a la nostra festa major alternativa.

I com que l’única batalla que es perd es la que s’abandona,

JOVE TU TAMBÉ POTS ALLIBERAR AL FRANKI !!