dimarts, 17 de maig del 2016

Inauguració de la Casa del Poble Manuel Linares

Aquest proper dissabte 21 de maig inaugurarem el nostre nou espai social i cultural a Terrassa. Un espai per compartir lluites, diàleg, experiències, cultura, resistències i transformacions socials.

Aquest nou punt de trobada de solidaritat i unitat popular l'obrim per a les entitats, organitzacions i moviments socials, polítics i culturals que hi vulguin participar.

Us esperem doncs aquest dissabte a les 11h del matí al carrer Prat de la Riba nº 106 de Terrassa, a la inauguració de la nova Casa del Poble Manuel Linares.

A la inauguració tindrem un modest refrigeri, salutacions de diverses entitats i personalitats i brindarem pels molts èxits. Comptarem entre altres amb la presència del secretari general del PSUC-viu i dirigent d'EUiA, Albert Miralles, i de l'eurodiputada d'Izquierda Unida, Paloma López.

Hem batejat aquest espai amb el nom de Manuel Linares per a homenatjar a l'històric comunista de Terrassa, i a totes aquelles persones que es van sacrificar a la nostra ciutat patint tortures, presó i misèria per la llibertat, la dignitat i els drets humans i socials, sense recompenses ni reconeixements.

En aquests ellaços algunes notes sobre Manuel Linares:

http://2014.kaosenlared.net/component/k2/item/42519-manolo-linares-un-comunista-un-hombre-del-pueblo-uno-de-los-nuestros.html

http://psucterrassa.blogspot.com.es/2013/01/ens-ha-deixat-lamic-i-camarada-manuel.html