dilluns, 12 de novembre del 2007

Concentració a Terrassa en solidaritat amb el jove assassinat a Madrid per un militar feixista

Fa uns quants mesos que ens vàrem trobar aquí per expressar el nostre rebuig i la nostra condemna per una agressió feixista que es va produir a Terrassa. Per sort, el company agredit, desprès de passar una temporada a l'hospital, va poder recuperar-se. Aleshores ja vàrem denunciar la impunitat amb que es movien els grups feixistes i la manipulació que es donava en els mitjans de comunicació intentant treure importància política del fet.

Ahir es va tornar a produir una agressió feixista, aquest cop a Madrid, que desgraciadament ha acabat amb l'assassinat d'un noi de 16 anys i ferides greus a 2 joves més. Un altre cop es torna a parlar d'enfrontament entre bandes i de que el assassí era un individu que actuava sol.

La veritat es que el assassí és un militar, recalco militar, que venia de la manifestació que havia convocat Democracia Nacional en contra dels immigrants.

La veritat és que el Carlos anava a una concentració popular en contra de la manifestació feixista.

La veritat és que la delegada del govern a Madrid va autoritzar una manifestació feixista, racista i xenòfoba.

La veritat és que el fiscal en cap de Madrid ha fet unes declaracions fa pocs dies en les que vincula la immigració i la delinqüència.

La veritat és que Democracia Nacional, malgrat que ho hagi desmentit oficialment, és al darrera d'aquesta agressió.

Per això exigim la destitució de la delegada del govern a Madrid, la il·legalització de Democracia Nacional i el càstig exemplar de l'assassí del Carlos i els seus còmplices.

FEIXISME MAI MÉS.

Font: http://www.kaosenlared.net/noticia.php?id_noticia=44883