dijous, 15 de novembre del 2007

Noves activitats republicanes a la nostra ciutat

Hola a tot/es:

Aquest dissabte 17 de novembre celebrem l'Assemblea General de l'Associació de Terrassa per la Tercera República. La farem en el Centre Cívic Avel·lí Estrenjer (Plaça de la Cultura, 5), a les 18 hores. L'ordre del dia és el següent:

Balanç de gestió 2005-2007
Renovació de la Junta de l'Associació
Projecte anual 2008
Precs i preguntes.

Com entitat amb convicció unitària, fem una crida de tots els nostres socis/es, simpatitzants i ciutadans en general a l'assistència a l'Assemblea, per lograr una entitat més enfortida i amb més projecció en la ciutat, en uns moments on el moviment republicà i memorialístic ha passat a l'ofensiva per un estat democràtic sense herències del feixisme.

Preguem feu el màxim de difusió d'aquesta convocatòria i esperem contar amb la vostra presència.

Salut i Tercera República.

Des de l'Associació de Terrassa per la Tercera República ens sumem a la convocatòria unitària de la manifestació del 6 de desembre a Madrid: per la Tercera República. No a la Constitució Monàrquica.

I aquest any, ja van dos, estem organitzant anar en autocar des de Terrassa cap a Madrid, el dia 5 de desembre a les 12 h. per poder manifestar-nos el dia 6 a les 12 hores.

Si esteu interessats/des podeu podeu posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant la web o trucant al 686 52 82 78 (per les tards).

Salut i República
Enllaç: kaosenlared


http://associaciotercerarepublica.terrassa.net/