dilluns, 20 de juliol del 2009

Celebració a Rubí de la Revolució Cubana


La plataforma Defensem Cuba enguany vol unir la celebració de la festa nacional de Cuba “26 de julio” amb la commemoració dels seus 50 anys de revolució.

Per això, ha organitzat un acte polític, festiu y gastronòmic que es portarà a terme el dia 25 de juliol, a partir de les 17 hores, a la Rambla del Ferrocarril, rere l’estació, a la localitat de Rubí.

Us volem invitar a participar activament en la festa, muntant una parada d’informació i venta de materials de la vostra associació (la venda de menjar i begudes la reservem per a Defensem Cuba, ja que els possibles ingressos seran destinats a cobrir part de les despeses de la festa).

Si és del vostre interès participar en aquest esdeveniment, només heu de trucar al telèfon 696 375 360 (Joan) abans del dia 10 de juliol, per confirmar la vostra assistència.

Els tiquets per al sopar cubà es poden reservar fins el dia 22 de juliol, trucant al telèfon 649 099 325 (Tere)

Esperem comptar amb vosaltres i que en feu la màxima difusió possible.

Us adjuntem el programa de la Festa i desitgem saludar-vos personalment el proper 25 de juliol, a partir de las 17 hores.

Una forta abraçada.

La plataforma Defensem Cuba quiere unir este año la celebración de la fiesta nacional de Cuba “26 de julio” con la conmemoración por sus 50 años de revolución.

Por esto, ha organizado un acto político, festivo y gastronómico que se llevará a cabo el día 25 de julio a partir de las 17 horas en la Rambla del Ferrocarril, detrás de la estación, en la localidad de Rubí.

Os queremos invitar a participar activamente en la fiesta montando una parada de información y venta de materiales de vuestra asociación (la venta de comida y bebida la reservamos para Defensem Cuba, ya que los posibles ingresos serán para cubrir parte de los gastos de la fiesta).

Si es de vuestro interés participar en este evento, sólo tenéis que llamar al teléfono 696 375 360 (Joan) antes del día 10 de julio para confirmar vuestra asistencia.

Los tickets para la cena cubana se pueden reservar hasta el día 22 de julio al teléfono 649 099 325 (Tere)

Esperamos contar con vosotros y que realicéis la máxima difusión posible.

Os adjuntamos el programa de la Fiesta y deseamos saludarles personalmente el 25 de julio a partir de las 17 horas.

Un fuerte abrazo.

La Comissió Organitzadora/La Comisión de organización.


Amigues i amics:


En nom de Defensem Cuba us convidem a prendre part en la celebració "Siempre es 26" (Festa Nacional de Cuba) que tindrà lloc a Catalunya el dissabte, 25 de juliol, a Rubí, enguany que es commemora el 50 aniversari de la Revolució Cubana (1959-2009).

També us demanem que difongueu aquesta informació a totes aquelles entitats que puguin estar-hi interessades.

Amigas y amigos:

En nombre de Defensem Cuba os invitamos a tomar parte en la celebración "Siempre es 26" (Fiesta Nacional de Cuba) que tendrá lugar en Cataluña el sábado, 25 de julio, en Rubí, este año que se conmemora el 50 aniversario de la Revolución Cubana (1959-2009).

También os pedimos que hagais difusión de esta información a todas aquellas entidades que puedan estar interesadas.

Salutacions cordials/Saludos Cordiales

CENA CUBANA : ARROZ CONGRI / POLLO A LA CRIOLLA / CHICHARRITAS/ CERVEZA CUBANA / POSTRE : 10 EUROS.
RESERVAR : 695935124