dimarts, 9 de febrer del 2010

El PSUC-Viu demana conèixer els comptes de la Casa Reial

Font: Terrassa Digital

Portaveus i integrants del PSUC-viu han sortit un cop més al carrer per repartir entre la ciutadania prospectes i publicacions a través de les quals difonen la seva visió de la crisi econòmica. També han recollit firmes per la nova campanya

Els veïns de Ca n’Anglada que dissabte passejaven pel carrer Sant Tomàs han rebut informació sobre la campanya contra la crisi econòmica que promou des de fa mesos el Partit Socialista Unificat de Catalunya-viu de Terrassa. Portaveus i integrants del PSUC-viu han sortit un cop més al carrer per repartir entre la ciutadania prospectes i publicacions a través de les quals difonen la seva visió de la crisi econòmica.

El partit, a més, hi recull la voluntat de trobar-hi una sortida d’esquerres sense cap retallada en els drets socials. En aquest sentit, han criticat durament la mesura del Govern central d’allargar l’edat de jubilació fins als 67 anys. Així, segons Ivan Martos, secretari polític del PSUC-viu de Terrassa: “Per a nosaltres això és una retallada sense precedents. Creiem que és molt greu i absolutament innecessari ampliar l'edat de jubilació. Creiem que el que vol dir progrés en una societat és més aviat tot el contrari. Per millorar el benestar dels ciutadans és fer tot el contrari, és retallar encara més l'edat de jubilació, és augmentar les prestacions socials, és millorar els serveis públics d'educació i sanitat, quan el que s'està fent és tot el contrari.”

L’acte ha marcat també l’inici a Terrassa d’una campanya que el PSUC durà a terme els propers 3 mesos a nivell estatal. Es tracta de recollir signatures per presentar al Congrés dels Diputats una proposta perquè els comptes de la Casa Reial siguin publicats i puguin ser coneguts per qualsevol persona, tal com permeten altres Cases Reials europees a través d’Internet.