divendres, 18 de febrer del 2011

Reorganització a EUiA

Nota de premsa d'EUiA de Terrassa

Aquest dissabte passat 12 de febrer al matí es va reunir l'assemblea local d'Esquerra Unida i Alternativa de Terrassa en el centre cívic President Macià, amb la presència i participació dels militants de l'organització de Terrassa, així com amb membres de la direcció comarcal i nacional d'EUiA, entre ells la coordinadora comarcal Marisol Martínez i el fins ara senador Joan Josep Nuet.

L'assemblea va repassar l'actualitat política més recent, com la retallada de drets socials del govern, la crudesa de la crisi entre una bona part de la societat, el proper cicle electoral i sobre la necessitat d'articular una esquerra forta, coherent i que sigui combativa a les injustícies.

En aquest sentit es va renovar la direcció local, sent escollida una nova comissió política local d'EUiA de Terrassa formada per gent jove, per gent vinculada al món del treball, als moviments populars dels barris, al moviment republicà i a moviments de solidaritat. La nova comissió està formada per José María Martínez, Núria Alcalá, Ivan Martos, Anna Rius, Jonathan Atienza i Raúl Martínez.

Esquerra Unida i Alternativa de Terrassa