diumenge, 27 de febrer del 2011

El PSUC i Esquerra Unida amb els treballadors de l'Ajuntament

El PSUC-viu de Terrassa felicita i vol mostrar el seu suport a CCOO i als treballadors i treballadores de l'Ajuntament de Terrassa per l'exemple de coherència i lluita pels seus drets que han demostrat, i els animem a continuar endavant en defensa dels drets de tots i totes.

Nota informativa de l'Assemblea d'Afiliats i Afiliades de la Secció Sindical de Comissions Obreres de l'Ajuntament de Terrassa i Organismes Autònoms

Nota de premsa d'EUiA de Terrassa sobre l'acord aconseguit pels treballadors de l'Ajuntament

"Ni nos domaron, ni nos doblaron ni nos van a domesticar"
(Marcelino Camacho)

La comissió local d'Esquerra Unida i Alternativa de Terrassa felicita als treballadors i treballadores de l'Ajuntament de Terrassa, i en especial a la seva Secció Sindical de Comissions Obreres, per haver aconseguit gràcies a gairebé un any de protestes en els Plens i mobilitzacions constants un acord que suposarà la recuperació del poder adquisitiu perdut injustament dels empleats municipals, complint-se els convenis.

Animem també als sindicats i treballadors a continuar lluitant per respectar els drets laborals i llibertats sindicals i d'expressió, com les denúncies interposades per CCOO a l'Ajuntament. Aquesta important victòria sindical demostra la necessitat d'unitat de treballadors i treballadores i la utilitat de l'activitat i lluita sindical.

Cridem a la ciutadania de Terrassa, seguint aquest exemple, a defensar els drets socials i els serveis públics, com la sanitat i l'educació públiques, actualment en greu perill per les injustificades retallades socials del Govern. Esquerra Unida i Alternativa de Terrassa, conjuntament amb els sindicats, els moviments socials i populars i la resta de l'esquerra transformadora de la nostra ciutat, continuarem treballant per construir una societat més democràtica, justa, igualitària i solidària.

Aprofitem l'ocasió per solidaritzar-nos amb les quatre persones que el proper 3 de març han sigut cridades a declarar als Jutjats de Terrassa per haver participat en els piquets informatius de CCOO a la passada Vaga General del 29 de Setembre, els quals van ser denunciats injustament, i demanem la seva plena llibertat i absolució.