dilluns, 23 d’abril del 2007

No més agressions feixistes a la nostra comarca!

El darrer cap de setmana un grup de feixistes va agredir a un jove de la CAJEI a Sabadell. Una altra vegada, i ja són moltes, els feixistes han fet acte de presència a la nostra comarca de la manera més brutal que ho poden fer. Aquesta gent es passeja i actua com si el carrer fos d’ells, i sense cap por a les repressàlies que les forces legals puguin prendre contra ells, ja que saben molt bé que en la majoria dels casos les seves agressiones queden impunes, sense buscar responsables.

En primer lloc, des de l’assemblea comarcal dels i les Joves Comunistes del Vallès Occidental volem condemnar rotundament aquesta agressió feixista i volem donar el més absolut suport al company de la CAJEI que va patir l’apunyalament. Desitjem que es recuperi el més aviat possible.

També volem exigir que d’una vegada per totes aquestes persones que estan al darrera d’aquest fets deixin de ser impunes i siguin perseguides. No és tolerable que es continui mirant cap a un altre lloc quan succeeixen aquestes coses, com ha fet en la majoria del casos el govern municipal del senyor Bustos a Sabadell. D’aquesta manera l’únic que demostren és complicitat amb aquests terroristes d’ultradreta.

Nosaltres fa 2 mesos també vam patir una agressió d’aquest tipus a Terrassa i gràcies a la pressió que es va fer, vam aconseguir com a mínim que molta gent coneguès l’agressió ja que va estar constantment a la premsa. Per sort, com a mínim un dels agressors està a presó, i 5 més estan també pendents de judici. Però això no és garantia de res, ja que desgraciadament tots sabem que ni la pròpia justicia es justa quan més cal que ho sigui, i més si tenim en compte el sistema social en que vivim, i a qui acaba encobrint.

Darrera d’aquestes agressions acostumen a estar grups o partits polítics d’extrema dreta. En el cas del Vallès tots coneguem fins a quin punt està ficat en tot aixó l’ MSR (Moviment Social Republicà). Sense anar més lluny, el que ara està a la pressó acusat de l’agressió de febrer a Terrassa, era el responsable egarenc de “Alternativa Joven” (joventuts de l’ MSR).

Davant del feixisme i de les organitzacions polítiques que l’encobreixen, cal la unitat més amplia possible entre tos i totes les antifeixistes per tal de combatre aquesta xacra social. Només acabant amb ells acabarem amb el feixisme.

Liquidem el feixisme!!!!

Joves Comunistes del Vallès Occidental