dimarts, 27 d’octubre del 2009

Vine al Sopar del Pobre 2009

Sopar del Pobre 2009

REIMPULSEM... la lluita popular pels drets socials i laborals!!

El proper divendres 30 d'octubre la patronal terrassenca CECOT organitzarà “La Nit de l'Empresari” en el Recinte Firal de Terrassa.

Un any més, la nostra “estimada” patronal tornarà a reunir empresaris i polítics per premiar les empreses que millor exploten els seus recursos, incloent-hi els seus treballadors i les seves treballadores, mentre l'atur a la nostra ciutat s'apropa a les 19.000 persones (17% d'atur), i a la comarca supera ja les 72.000 persones.

I els que encara treballem, ho fem cada cop en condicions més precàries: temporalitat alta, sous baixos, por als acomiadaments i als ERO's, ampliació d'hores laborals, pèrdua de poder adquisitiu, pujada de preus de productes bàsics i d'impostos indirectes (com l’IVA), impossibilitat d'adquirir un habitatge, privatitzacions de serveis públics, empitjorament dels recursos dedicats a l'educació i la sanitat pública, etc...

És a dir, com de costum, som els treballadors, les treballadores, els i les joves, els/les immigrants, els/les “mileuristes” i totes les classes populars, els que estem pagant els plats trencats de la crisi. Però nosaltres diem ben alt que qui ha de pagar aquesta crisi no som nosaltres que no l'hem provocada, sinó els seus responsables: el sistema capitalista, els bancs, els governs i, a nivell local, les persones i organitzacions empresarials presents a la Nit de l'Empresari 2009.

La Nit de l'Empresari i la patronal CECOT es torna a reunir en un sopar de gala (que paguem nosaltres, és clar), amb tots els seus amics, seguidors i polítics venuts al seu servei, per celebrar que ells són encara més rics i més poderosos, i nosaltres més pobres i precaris. La seva riquesa la roben de la nostra explotació laboral. I ara, tant la CECOT com la resta de patronals de l'estat, volen que el govern fomenti una nova reforma laboral per retallar els nostres drets socials i laborals, abaratir encara més els acomiadaments i eliminar el nostre dret al subsidi d'atur.

Per tot això, l'Assemblea Popular de Terrassa crida a tots els ciutadans i totes les ciutadanes, treballadors i treballadores, moviments socials, entitats i col·lectius que estiguin farts/es de totes les injustícies socials, a concentrar-nos el divendres 30 d'octubre a les 20h. davant del Recinte Firal de Terrassa (Passeig 22 de Juliol, 265) per reivindicar una major igualtat i justícia social, una redistribució equitativa del treball i la riquesa i que la crisi la paguin els rics!!

Contra la Nit de l'Empresari, portem els nostres entrepans i celebrem el Sopar del Pobre 2009.

Que el govern retorni a les famílies els diners que li van regalar als bancs!!

Demanem responsabilitats penals i polítiques als causants de la crisi i de l'atur!!

Nacionalitzem la banca!!

Implantem la jornada laboral de 35 hores per llei de treball setmanal sense reducció salarial, per que tots i totes poguem treballar!!

Que la Generalitat de Catalunya no aprovi cap ERO més!!

Recuperem una fiscalitat progressiva perque els que tinguin més, paguin més impostos, i millorem els serveis públics!!

Aturem els processos de privatització de l'educació, la universitat i la sanitat!!

Ampliem les pensions i el Salari Mínim Interprofessional a 1200 euros al mes!!

Retallem els alts sous de directius empresarials i càrrecs polítics!!

Que es compleixi el nostre dret a un habitatge i un treball digne!!

Perque és més el que ens uneix que el que ens separa, marxem per la igualtat i diguem No a la Llei d'Estrangeria

Creiem que hi han condicions i necessitats de sobra per convocar una Vaga General per aturar l'ofensiva dretana de la patronal i defenser i lluitar pels nostres drets col·lectius; així que instem als sindicats a fer-ho.

Visca el Poble!