diumenge, 18 d’abril del 2010

Èxit en el Sopar per la República a Terrassa

Més de 160 persones van participar aquest dissabte 17 d'abril de 2010 en el Centre Cívic President Macià de Terrassa en el Sopar per la República.

Aquest Sopar és un acte tradicional i consolidat a Terrassa, ja que porta realitzant-se molts anys seguits i serveix per commemorar l'Aniversari de la proclamació de la II República (14 d'abril de 1931). Aquest any hem celebrat el 79 aniversari i a més continuem reivindicant un nou procés constituent i democràtic per caminar cap a la Tercera República.

A continuació del sopar es va llegir el Manifest d'aquest any i es va explicar els projectes en els quals està treballant aquest any l'Associació de Terrassa per la Tercera República. I com no podia ser d'una altra manera, es va fer un brindis amb cava per la Tercera República!

Tot seguit van començar les actuacions, que aquest any han tingut com a tema el centenari del naixement del poeta del poble, Miguel Hernández. Primer, el cantautor local Pepe Chino ens va mostrar la cançó que ha preparat per recordar el poeta. I després d'ell, va tenir lloc l'estrena de l'obra de teatre "Recoged esta voz", interpretada per l'associació cultural Club de la Luna Llena, que va fer un repàs a la vida i obra de Miguel Hernández, reivindicant la seva figura compromesa amb els seus ideals i amb el poble.