dilluns, 27 de setembre del 2010

Les coses canvien quan tu et mous

El PSUC-viu de Terrassa crida a tots els treballadors i treballadores de la nostra ciutat a sumar-se i donar suport a la VAGA GENERAL convocada pels sindicats per aquest dimecres 29 DE SETEMBRE contra la reforma laboral i la retallada més gran de drets socials des del franquisme.

Els i les comunistes portem setmanes treballant durament per l'èxit de la vaga general juntament amb els sindicats, moviments socials i la resta de partits d'esquerres. Creiem que ens hi juguem molt, ens juguem la nostra dignitat, els nostres salaris, el futur de les nostres pensions, els nostres drets a una sanitat i educació de qualitat i, en definitiva, el futur de les generacions posteriors. Els grans poders financers volen que nosaltres paguem la crisi que ells han provocat. No podem permetre que s'ampliï encara més l'edat de jubilació, que els convenis siguin paper mullat i que l'acomiadament sigui encara més barat! No deixem perdre els drets que tant ens va costar aconseguir. Defensem el dret al treball!

PELS NOSTRES DRETS
I PERQUÈ LES COSES CANVIEN QUAN TU ET MOUS:


TOTS I TOTES
A LA VAGA GENERAL !!!

Cridem a més a tots els ciutadans i ciutadanes de Terrassa farts/es de les injustes polítiques econòmiques a les què ens sotmeten a que participin a la CONCENTRACIÓ el mateix 29 de setembre a les 12:00h. al Raval de Montserrat (davant l'Ajuntament de Terrassa) i a la MANIFESTACIÓ el mateix dia a les 18:00h. a Barcelona (Pg. de Gràcia amb Av. Diagonal).