divendres, 3 de desembre del 2010

Noves mobilitzacions contra les retallades socials del Govern

Davant les mesures anunciades avui pel president del govern, CCOO de Catalunya considera inacceptable que Rodríguez Zapatero torni a convertir-se en el braç executor de les directrius dels mercats i es rendeixi als seus designis. Per això CCOO recolza, el proper 15-D, concentracions a empreses i institucions, i el 18-D la manifestació a Barcelona, a les 17, a Pl. Universitat.

Amb les mesures anunciades -segons CCOO- es continua fent recaure les factures de la crisi sobre els treballadors i les treballadores i les persones que es troben amb més dificultats socials i laborals.

CCOO de Catalunya li recorda al president del Govern que hi ha d'altres formes d'obtenir recursos, com és mitjançant una sistema fiscal més just, on es faci pagar més a qui més té, fent pagar a l'economia especulativa el que li pertoca, perseguint amb decisió el frau fiscal i no rebaixant impostos que beneficien a les rendes més altes.

CCOO no permetrem una sortida de la crisi amb més desigualtats i més retallades socials i laborals i per tant fem una crida a les mobilitzacions previstes el dia 15 i el 18 de desembre.

------------------

Cayo Lara ve justificada una nueva huelga general

Zapatero sigue malvendiendo España a los grandes empresarios
Más privatizaciones
Valoración de urgencia del nuevo recorte social del Gobierno