dimecres, 30 de març del 2011

EUiA: L'Esquerra en marxa!

Font: Terrassa Digital

Núria Alcalà, candidata d'Esquerra Unida i Alternativa a la coalició amb Iniciativa

La defensa de serveis públics és la lluita principal de la formació davant del context de retallades de la Generalitat. EUiA ha reorganitzat la comissió per tal de reforçar el seu discurs d’esquerres i pau


La defensa de serveis públics és la lluita principal d’Esquerra Unida i Alternativa de Terrassa davant del context de retallades de la Generalitat. Així ho han fet saber a la presentació del nou coordinador local, Iván Martos, i la cap de llista per a les eleccions municipals Núria Alcalà.

La formació ha reorganitzat la comissió per tal de reforçar el seu discurs d’esquerres i pau. Per Ivan Martos, “Hem escollit una nova comissió política local formada per gent jove i amb experiències en la lluita social, gent el món del treball, moviment republicà, solidaritat i moviment veïnal.”

Esquerra Unida i Alternativa es presenta en coalició amb Iniciativa per Catalunya Verds per a les properes eleccions municipals perquè creuen que són necessàries les associacions per defensar millor els drets socials dels ciutadans.

Núria Alcalà és la número quatre de la llista i vol representar la veu de la població més maltractada per la crisi: “Pensem que el repartiment de la riquesa, sigui poca o molta la que hi hagi, hem de saber dir prou. Els recursos s’han de repartir per les persones i llocs on realment es necessiten.”

El moviment politico-social, format tant per partits polítics, organitzacions i persones independents, destaquen la seva proximitat amb els moviments socials perquè no es dediquen de manera professional a la política.