dimarts, 22 de març del 2011

Èxit de l'assemblea d'Esquerra Unida de Terrassa


Aquest dissabte 19 de març al matí es va reunir l'assemblea local d'Esquerra Unida i Alternativa de Terrassa en el centre cívic President Macià.

L'assemblea que va reunir prop de cinquanta persones va debatre sobre com intervenir millor en la nostra ciutat per combatre les retallades i defensar els drets socials i la qualitat del serveis públics. Es va debatre sobre la situació de crisi, de l'atur i el treball, sobre la sanitat i salut pública, sobre el dret a l'habitatge i els abusos de les hipoteques, sobre el moviment veïnal, sobre immigració i drets civils, sobre l'educació pública i sobre el moviment republicà. També es va parlar sobre les properes eleccions municipals como una batalla més per lluitar pels valors d'esquerres.

L'assemblea va comptar amb la participació dels membres de la direcció d'EUiA Marisol Martínez i Joan Josep Nuet, que van explicar la situació social i política que vivim actualment. L'assemblea va ratificar a Núria Alcalà com a cap de llista d'EUiA a les properes eleccions municipals a Terrassa, en les que ens tornarem a presentar en coalició amb ICV. També va escollir a Ivan Martos com a nou coordinador local d'EUiA i la comissió política local va ser ratificada.