divendres, 6 de maig del 2011

Sobre les eleccions municipals del 22 de maig

El PSUC Viu considera que les properes eleccions municipals representen una fita clau per a l’esquerra transformadora a Catalunya. En moments de crisi com els actuals, i amb un govern autonòmic de CiU que està mostrant el seu tarannà més ultraliberal, és més necessari que mai trobar resistències i contrapoders institucionals als ajuntaments de Catalunya.

El PSUC Viu, des de la seva trajectòria i història municipalista, considera que la política local és la més propera a la ciutadania. Davant l’asfixia econòmica a la que s’intenta sotmetre als nostres consistoris, apostem pel desenvolupament d’uns serveis socials públics i de qualitat per a tothom, per un finançament suficient i per un aprofundiment de la seva transparència que permeti als i les ciutadanes ampliar els seus instruments per a afrontar els efectes de la crisi.

El PSUC Viu, com a partit integrant d’Esquerra Unida i Alternativa (EUiA), participa en aquestes eleccions municipals dintre d’aquesta formació política, que concorre en coalició amb ICV a la immensa majoria de localitats de Catalunya. Demanem per tant el vot per a ICV-EUiA, o per les candidatures on, sota d’altres denominacions, es presenten candidats o candidates d’EUiA.

Així mateix, el PSUC Viu dóna suport a totes les candidatures municipals i autonòmiques d’Izquierda Unida (IU).


Per més informació sobre les eleccions municipals a Terrassa clica aquí sobre