dijous, 28 de juny del 2007

Jove, Tu També Pots lluitar contra l'opressió

JOVE TU TAMBÉ POTS (JTTP) 2007

Un any més Joves Comunistes tornem a participar amb la nostra parada al Jove Tu També Pots, l'espai alternatiu de la Festa Major de Terrassa, que enguany es farà des del divendres 29 de juny fins el dilluns 2 de juliol, en el Torrent de les Bruixes (dins del Parc de Vallparadís, molt a prop de l'estació de la Renfe). Us animem a venir!

La programació del JTTP'2007 la podeu trobar a: http://www.kaosenlared.net/jove2007/

Un any més arriba la Festa Major, i un any més els i les Joves terrassenques volem fer honor a la ‘Festa Gran’ de la ciutat celebrant-ho amb els amics i amigues… però també lluitant i recordant tot allò què hem fet, el que ens queda per fer i tot allò que ens impedeix de ser lliures.

Perquè, malgrat que els mitjans, els polítics burgesos i els rics i poderosos ens intenten vendre un present de llibertat i conformisme, a nosaltres ens bull la sang de rebel.lia, de ganes de lluitar i de dir que n’estem farts de la burgesia, de l’estat capitalista, del feixisme i les agressions neo-nazis, de ‘Bolonya’, dels 300 anys d’ocupació dels Països Catalans, de l’imperialisme, de la societat patriarcal, de la llei de l’espectacle i de la normativa d’explosius i dels mitjans de comunicació al servei del Capital. És a dir, n’estem farts i fartes de tot allò que ens oprimeix com a persones i com a col.lectius que treballem per una societat millor.

I és que al llarg dels 365 dies que han passat des de l’anterior JTTP a Terrassa hem viscut agressions feixistes, promoció del passotisme des de les institucions i el poder, atacs a la llengua, repressió policíaca i intents de reduir les expressions culturals populars a un mer producte de museu, amb limitacions administratives encaminades a retallar la creativitat i pressions de la pseudo-cultura americanitzada que ens vol uniformitzar.

Malgrat l’obsessió dels i les qui volen fer caure un poble viu i combatiu a les xarxes del control social i el desànim col.lectiu, nosaltres un any més, amb més empenta que mai, amb més compromís polític que mai, alcem la veu per cridar ben fort que

CAP OPRESSIÓ ENS FARÀ CALLAR !,

CAP AGRESSIÓ SENSE RESPOSTA!!,

JOVE, TU TAMBÉ POTS LLUITAR CONTRA L’OPRESSIÓ !!!