divendres, 2 de gener del 2009

Concentració a Terrassa per Palestina

Aturem el genocidi a Gaza

Per demanar la fi del bloqueig, les massacres i els càstigs col·lectius intolerables que pateix el poble palestí ens concentrarem a TERRASSA el dissabte 3 de gener a les 19h al Raval de Montserrat (davant l'Ajuntament).




Des del Partit Socialista Unificat de Catalunya-viu, així com des de Joves Comunistes, exigim la fi del genocidi que Israel està duent a terme contra el poble de palestina i que en els darrers díes ha deixat centenars de morts i milers de ferits, dels quals gran part són civils.

Així mateix, encoratgem a tots aquells que lluiten perquè es pugui dur a terme un veritable procés de pau a continuar fent-ho, ja que aquesta tasca és fonamental per aconseguir una sortida pacífica al conflicte, on el dret a l'autodeterminació dels pobles sigui respectat i el poble de Palestina pugui construir lliurement el seu futur.

Israel, que ha demostrat constantment ser còmplice i part del despòtic imperialisme al que els Estats Units d’Amèrica sotmet milions de persones al món, no té prou amb bombardejar cases de civils i ha impedit el pas de suministrament mèdic des d’ Egipte, agreujant encara més la situació de dones i homes, nens i nenes del poble palestí.

Com a mesures de pressió per acabar amb el genocidi que Israel està duent a terme sobre la població palestina, des del PSUC i Joves Comunistes exigim:

* Que el govern espanyol i a la Unió Europea trenquin les relacions comercials amb Israel.

* La condemna explícita de la política exterior dels Estats Units d'Amèrica vers la masacre del poble de Palestina, de la qual aquest país també es responsable pel seu recolçament incondicional a Israel, al qual li proporciona tota mena d'armament que després es utilitzat per massacrar al poble palestí.

* Que la Unió Europea actui activament, mitjançant l’ONU i els organismes internacionals que es tinguin a l’abast, per tal d’aturar el genocidi contra el poble palestí.

Solidaritat amb la lluita del poble palestí!

Visca la resistència del poble palestí!