dijous, 22 de gener del 2009

Manifestació a Terrassa per aturar la massacre a Gaza

Vine a la gran Manifestació unitària en solidaritat amb el poble de Palestina i contra el genocidi perpetrat per l'estat d'Israel, aquest dissabte 24 de gener a les 18h., des de l'estació de tren de la Renfe de Terrassa (Plaça de l'Estació del Nord).


Una vintena d’organitzacions polítiques, sindicals, veïnals i de solidaritat terrassenques convoquen una concentració al Raval de Montserrat el proper els dijous, 22 de gener, a les set de la tarda en solidaritat amb el poble de Gaza.

La cita, el marc de la serie de mobilitzacions previstes a Terrassa, recordarà la convocatòria de manifestació el proper dissate 24 al centre de Terrassa.

Les entitats explicaran la importància de continuar sortint al carrer malgrat la treva del passat cap de setmana, per exigir que la massacre no quedi impune i reclamar la fi del bloqueig de la franja de Gaza, que es va establir fa gairebé tres anys i que ara les grans potències volen reforçar amb tropes internacionals.

La plataforma manté la presentació d'una moció al ple municipal de gener perquè l’Ajuntament condemni la massacre, demani al govern espanyol la fi del bloqueig polític i econòmic sobre Gaza, que trenqui les relacions diplomàtiques amb Israel i aturi el comerç d’armes amb aquest estat.

Les entitats demanen també a la Generalitat aturi els acords comercials amb Israel i que l’Ajuntament se sumi al boicot als productes de fabricació israeliana.

L'assemblea de Suport a Palestina us convida a participar als següents actes:
Dijous 22: Concentració davant l'ajuntament de Terrassa a les 19h.
Dijous 22: Despres de la concentració, assemblea al Casal de la Dona a les 20h.
Dissabte 24: Manifestació. Sortida des de l'estació de renfe de Terrassa a les 18h